Nu kan din drøm gå i opfyldelse. Vi har oppustelige gummibåde i flere størrelser og i forskellige prisklasser. Bestil billige oppustelige gummibåde med motor, eller både uden motor.

 

Oppustelige både er perfekte til en afslappende søndagsudflugt på vandet med familien. Gummibådene kan dog også bruges til mere end afslapning, da de er særligt velegnede til fritidsaktiviteter som jagt og fiskeri. Så vent ikke længere, gør din drøm om at eje en gummibåd til virkelighed allerede i dag!

 

Tre fordele ved en gummibåd

– Oppustelige både er billige

– De kræver ikke meget vedligeholdelse

– De er nemme at gemme væk, når du ikke bruger dem

Gummibåd Tilbud – Se dem alle her

Hvis du leder efter en billig og nem måde at komme ud på vandet på, er en oppustelig gummibåd en god mulighed. Og vi har nogle gode tilbud på oppustelige gummibåde til dig, uanset om du leder efter en med motor eller uden motor. Så vent ikke længere, og gør din drøm om at eje en gummibåd til virkelighed i dag!

Hvilken gummibåd skal jeg vælge?

Vores gummibåde findes i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer til dine behov. Hvis du ikke er sikker på, hvilken oppustelig båd der er den rigtige for dig, står vores eksperthold klar til at hjælpe dig. Ring til os eller send os en e-mail, så rådgiver vi dig gerne.

Sådan puster du din båd op

Det er nemt at puste din båd op – det eneste, du skal bruge, er en pumpe. Se vores video nedenfor for at få en trin-for-trin-guide om, hvordan du puster din båd op.

Hvis behovet er en lille gummibåd som skal kunne transporteres let og ikke fylder meget, så er en oppustelig jolle et godt valg. Joller er også gode til fiske- eller jagtture, da de giver en stabil platform.

 

Sådan tømmer du din båd for luft

Når du er færdig med at bruge din gummibåd, skal du tømme den for luft, så du kan gemme den væk. Det er nemt at tømme din gummibåd for luft – du skal blot bruge en pumpe. Se vores video nedenfor for at få en trin-for-trin-guide om, hvordan du lader luften gå ud af din gummibåd.