Tilmeld din virksomhed “Save The Future” og anvend vores mærke!

Det koster 299 + moms DKK. pr. år at være medlem. Du vil ved tilmelding få et backlink fra Save The Futures hjemmeside. For at komme på vores liste over tilknyttede virksomheder og organisationer er der et par krav, som skal være opfyldt. Det kan du læse mere om her.

Læs mere

Går du og din virksomhed op i at gøre en forskel for miljøet?

Så tilmeld jer Save The Future og spred det vigtige budskab.

Ved at tilmelde dig Save The Future styrker du din virksomheds CSR-profil og viser omsorg for miljøet. Sammen med andre virksomheder forsøger vi at være miljøbevidste og bæredygtige og dermed forbedre den fremtidige verden.

Krav for tilmelding

Det eneste, du skal gøre for at blive tilmeldt, er at udfylde formularen her på siden og indsætte vores mærke på din hjemmeside (med link til SaveTheFuture.dk) indenfor 14 dage.

Mange vælger at have mærket på forsiden i footeren eller sidebaren, men den kan også inkluderes under “om os” eller CSR-siden. Desuden er det et krav, at mærket er placeret på en side, der kan findes på hjemmesiden – og ikke kun kan findes, hvis man har den direkte sti.

Vores badge er lavet så det passer til de fleste hjemmesider og er nemt at indsætte.

Vores mærke kan findes i forskellige størrelser og farver, så den passer til de fleste hjemmesider, og samtidig er det nemt at indsætte mærket. Du kan finde mærket og få vejledning til at indsætte det her

»Alle virksomheder som vælger at støtte ”Save The Future” og dermed indsætter mærket på deres hjemmeside, giver samtidig et løfte om at tænke miljørigtigt og bæredygtigt.«

Gem tekst

SAVE THE FUTURE

TILMELDING

  • Pris: 299,00 kr.
  • 74,75 kr.
  • 0,00 kr.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.