Annonce

Hvis man er træt af den lange responstid, der til tider kan være, når man skriver med en person man finder særligt interessant, så er du ikke alene. Det kan også være du brænder inde med en trang til at tage samtalen et skridt videre, og åbne op for dine fantasier og lyster, så kan sex chat eller telefonsex være noget for dig. Her er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser, og du får altså en mere intens og nærværende oplevelse, end hvad SMS’er og mails kan garantere. 

Få sat ansigt på den du chatter med 

Stemningen mellem to personer på skrift kan ofte blive så hed, at man vil gøre alt for at kunne se vedkommende. Det kan også være, at man blot tænder på at se den person man chatter frækt med, hvorfor chat om sex med webcam eller video kan være en oplagt mulighed. Samtalen behøver ikke at være lummer på forhånd, men det hænder at den eskalerer, og bliver I tændte nok, så kan det være at tøjet ryger af. Denne visuelle oplevelse vil unægteligt tilføre en anden dimension til sex chatten, hvilket nogle finder enormt frækt og pirrende. Det er ligeledes også en mulighed for at se den person man chatter med an, før et eventuelt møde. 

Hvad får du ud af at chatte om sex? 

Først og fremmest giver sex chat en mulighed for at få udvidet sin seksuelle horisont. Det kan ske, at du møder andre brugere, der har nogle bestemte fantasier og fetishes, du ikke før har skænket en tanke, men nu brænder for at prøve. På den måde muliggøres det at få nye sex inputs, og få en ny viden om den seksuelle verden. Når man chatter om sex, så nedbrydes den forfængelighed, der til tider kan være knyttet til emnet. Det kan altså også være en god måde at lære at snakke om sex på, hvilket kan være i forbindelse med seksuelle frustrationer, eller at være eksplicit om, hvad man ønsker under sexagten. 

Telefonsex som alternativ 

Tænder man derimod mere på den auditive oplevelse frem for den skriftlige eller visuelle, så er telefonsex måske noget for dig. Betydningen findes i ordet, da det handler om at man har “sex” over telefonen. I praksis, så fortæller man, hvad man kunne tænke sig at gøre ved sin parter, eller vedkommende man har i røret, og vice versa. Dog er det essentielt, at de to parter befinder sig hver for sig. Telefonsex åbner endvidere op for nogle rollespils muligheder, der kunne være interessante at udforske. Grundet fænomenets popularitet, så er det også muligt at betale en person for at have telefonsex med en, hvorfor man altså ikke behøver en partner for at kunne have denne form for interaktion.