Vi bliver mere og mere opmærksomme på hvad der er godt og hvad der er skidt, men der er desværre stadig lang vej, før at de perfekte tiltag i forhold til klimaet får et ben til jorden.

Vi har alle et ansvar for et bedre klima

Rigtig mange personer har fået øjnene op for vigtigheden i, at vi ikke bare opfører os som nogle egoister og bare sværter vores klima til med dårlige ting for. Vi har et fælles ansvar og det bliver alt sammen bedre. Men det går vældig langsomt og måske endda for langsomt på nogle punkter.

Det begynder at rykke godt på tallene når vi er mange private personer der gør noget rigtigt på samme tid. Noget der batter endnu mere, er når større virksomheder og den offentlige sektor også tager klimaet alvorligt.

Et papirløst samfund er langt fra nået, men vi bevæger os derhen stille og roligt, fordi alle er begyndt at finde elektroniske løsninger på arbejdsgangene. Noget der bl.a. er sket i den gode retning, er det elektroniske visum som mange lande har indført.

Læn dig godt tilbage og læs mere om lande der har indført elektronisk visum. Det er sådanne tiltag der gør at vi måske kan nå at gøre vores klima væsentlig bedre kørende inden det er for sent.

Et elektronisk visum er ikke kun godt for miljøet men også lettere for dig

Vi oplever selv hvordan klimaet ændrer sig. Det er muligvis også årsagen til at vi får mere og mere brug for at komme ud og rejse, og gerne til lande hvor det ikke bare regner fra morgen til aften. Men ligesom Danmark så har de andre lande også mærket til klimaforandringerne.

Førhen var visum altid i papirformat. Der er blevet fældet mange skove for at vi har kunne udfylde et visum når vi har skulle rejse, og derfor er det kun dejligt at se at der er sket noget på dette område.

Det er ikke kun klimaet der elsker sådanne tiltag, men det er også meget lettere i sidste ende for hver enkelt rejsende. I nogle tilfælde er den eneste dokumentation i forbindelse med rejsen, et pas og så er alt andet blevet elektronisk. Selv boardingpas og billetter kan du finde frem på telefonen og vise derfra.

Nogle visa holder også i længere tid, end hvad selve rejsen forløber sig på. Har man et visum der er gyldigt i 2 år, er det også meget lettere at finde det frem, hvis det skal bruges igen.