Jeg har altid haft en stor interesse for smykker og ure, helt tilbage fra da jeg var helt lille, elskede jeg at kigge hos diverse guldsmedeforretninger. Mine forældre blev ofte en smule trætte af mig, når en kort indkøbstur blev meget længere, fordi vi kom forbi en guldsmedeforretning, og jeg insisterede på at få lov og komme ind og kigge, og efter længere diskussioner endte det altid med, at de lod mig kigge. 

I dag styrer jeg heldigvis selv, om jeg har tid til at kigge eller ej – jeg har stadig svært ved at gå forbi uden bare at kigge en lille smule. Men jeg er med tiden også blevet mere bevidst om, hvilke smykker og ure jeg finder hvilke steder. Jeg er med tiden også blevet ret bevidst om, hvilken stilart af både smykker og ure jeg går efter, og jeg har da også mine favorit brands. Jeg har efterhånden også fået mine yndlings forretninger og handle i. Jeg bruger blandt andet meget tid på at kigge på Bonells.dk, jeg elsker at komme i deres fysiske forretning i Fields, men jeg synes det er rigtig rart, at jeg også kan sidde derhjemme og kigge og finde inspiration. Her sidder jeg også ofte i ro og fred og har god tid til at fordybe mig samt kigge og læse om de forskellige smykker og ure. Jeg bruger nok mere tid på dette end de fleste, men jeg synes hele tiden jeg kan finde noget nyt og interessant. 

Der var også engang, hvor jeg troede at guldsmed uddannelse var det rette for mig, men det var vidst mest fordi, at jeg er så betaget af det. Fordi mine egne kreative udfoldelser på dette område er begrænset, jeg har meget klare holdninger til andres designs men at skabe det selv, det kan jeg alligevel ikke. Hele universitet af smykker og ure taler til mig, og det er virkelig heldigt, at jeg har fundet en mand, som går meget op i ure og til dels også smykker. Jeg elsker at finde gaver til ham, og gå på opdagelse i de ure, som jeg ved han vil synes om. På nogle punkter tangerer det til det lidt nørdede, men det er virkelig fedt at finde noget, som jeg ved, at han bliver virkelig glad for, og så synes jeg også, at det er super fedt at gå ud og undersøge om de forskellige ure, så jeg bliver klogere.