Er dit barn kæmpe fan af Gurli gris? Kan dit barn bare ikke få nok at Gurli og hendes familie på fjernsynet? Så skal du da holde en Gurli gris fødselsdagsfest, når dit barn fylder år. Glæd dit barn med deres idol på deres specielle dag. Sådan en fødselsdag kan indeholde mange forskellige elementer såsom pynt, mad og lege. Læs videre her for at få inspiration til en rigtig god temafest. 

Invitationer til dine gæster

Når du skal invitere dine gæster til dit barns temafest, er det en sjov ide at lave invitationer, som passer til temaet. Du kan eksempelvis lave dem hjemme på din egen computer. Du kan finde gode billeder af Gurli og hendes grisefamilie. Så kan dine gæster se, hvad temaet er. Her kan dit barn sætte deres personlige præg på invitationen, ved at vælge de billeder de gerne vil inkludere.

Mad og drikke i det rette tema

Når det kommer til en børnefest, skal man være forsigtig med maden. Nogle børn kan være kræsne. Dog er det selvfølgelig op til dig og dit barn at bestemme festmåltidet. For at beholde temaet ”Gurli gris fødselsdag” igennem hele festen, kan du lave mad, som passer til temaet. Det kunne være en pizza formet som Gurli. Yderligere kan du lave eller bestille en kage, som ligner Gurli gris. Dette er en sjov måde at få børnene til at hygge sig om maden. Server hertil farverige drikke som for eksempel passer til Gurli og hendes families tøjfarver.

Flot og festlig pynt

En temafest er ikke fuldendt uden pynt. Brug Gurli gris fødselsdagspynt såsom tallerkner, kopper, servietter, festhatte og flag. Så kan du dekorere hele lokalet med dit barns yndlingsfigur. Hvis dit barn er interesseret, kan I også klæde jer ud som Gurli gris. Så kan selveste Gurli være med til Gurli gris fødselsdagen.

Hvis dit barn godt kan lide at være kreativ, kan de selv være med til at lave noget af pynten. Det kan være forskellige tegninger eller guirlander i temaets farver. Det er op til jer, hvor lang I vil gå med festens tema.  

Sjove lege til selvskabet

Børn elsker som regel at lege. Derfor er det en god ide at have nogle lege planlagt, inden festen begynder. Det skaber noget stuktur, som kan få festen tilbage på sporet, hvis børnene er ved at miste tålmodigheden.

Da det er en Gurli gris fødselsdag, kan I planlægge lege efter dette tema. Det kunne eksempelvis være sætte halen på grisen eller en skattejagt med Gurlitema. Det kan være, at festens gæster skal hjælpe Gurli med at finde hendes lillebror.

Hvis vejeret er til det, kan i bede gæsterne om at medbringe regntøj. Så kan i alle gå ud og hoppe i vandpytter ligesom Gurli.