Har du nogensinde tænkt over, hvor meget energi der forbruges i produktionen af computerspil? Det er en svimlende mængde, og den bliver højere og højere hele tiden. Men hvad nu, hvis der var et alternativ til dette? Hvad hvis vi kunne købe vores spil online på en grøn måde med øjeblikkelig levering? Den mulighed er måske ikke så langt væk takket være Joybuggy.com!

Hvem er Joybuggy.com?

Joybuggy.com er en virksomhed, der sælger computerspil og software online på en måde, der er både økonomisk og miljøvenlig. De sælger de nyeste titler til priser, der svarer til eller slår detailbutikkernes priser, men du kan få dem med det samme, fordi de leveres elektronisk og online!

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvor meget energi der bruges til at fremstille trykte materiale, du er ikke alene. Det er svimlende! Og det bliver højere og højere hele tiden, efterhånden som forlagene finder måder at reducere omkostningerne på. Men hvad nu, hvis der var et alternativ? Hvad hvis vi kunne købe vores spil online på en måde, der både er økonomisk og miljøvenlig? Den mulighed er måske ikke så langt væk takket være Joybuggy.com!

Kan computerspil blive klimavenligt?

Som svar på overskriften, så er svaret: JA! – Det kan det. Når det hele foregår online, så mindsker man produktionen af spil-omslag af plastmateriale, samt ressourcerne på at distribuere spil i lastbiler.

Nu kan man købe de de nyeste pc spil hos Joybuggy, med hurtig levering. Man kan også forudbestil pc spil, så du altid har det nyeste af det nyeste. Der er rigtig mange fordele, ved, at det hele foregår online nu. Det er nemt, hurtigt og lige til, samtidig med, at man ikke bruger unødvendige ressourcer og energi, som udslipper CO2.

Det er et super godt alternativ til de fysiske spillebutikker, som netop får leveret varer i lastbiler, og hvor der indgår utrolig meget pap, plastik i selve produktionen og i emballage.