Der findes et hav af skønhedsklinikker, frisører, hudplejeklinikker og andre steder der specialiserer sig i at forkæle sine kunder hver dag.
Det kan ofte være rigtig svært at finde den perfekte skønhedsklinik til den skønhedsbehandling man ønsker fordi der findes så mange forskellige og de tilbyder ofte de samme behandlinger, både når det kommer til ansigtsbehandlinger, frisører og andre tilbud.

Prettyme.dk har netop lavet en platform hvor de i samarbejde med klinikker rundt i hele Danmark, samler behandlinger og klinikker ét sted, så du som forbruger, kun skal bruge denne platform for at finde din næste behandling, hvad end det er en frisørtid, hårfjerning, ansigtsbehandling, massage eller noget helt femte. Platformen er både til gavn for forbrugeren og for klinikkerne, da de ofte nemmere kan søges frem her blandt mange konkurrenter. Som noget ekstra for forbrugeren er der ofte eksklusive tilbud at finde på Prettyme.dk som et samarbejde mellem platformen og klinikken, så de tilbud der findes der, er eksklusive kun for forbrugere af Prettyme.dk.

Det er en 100% gratis platform at bruge som forbruger, og som klinik er det en abonnementsløsning som gør at din klinik vises på Prettyme.dk både på en liste og på et kort hver gang en bruger søger efter en klinik eller behandling i lige præcis det område din klinik ligger i. Som klinik bestemmer du selv hvilke tilbud der skal køre, og disse tilbud opretter du helt selv og råder over start og slutdato på dine tilbud. Du får altså din egen side inde på platformen som du råder over, hvor du kan styrke din klinik med kundeanmeldelser og dermed din troværdighed og kunnen. Alle kundehenvendelser er dine henvendelser, det vil sige at du er herre over dine egene kunder, aftaler, priser og afbudspolitikker.

Alt fortjeneste du tjener på de kunder der kommer gennem Prettyme.dk er 100% din, Prettyme.dk tager ingen procenter eller andre skjulte gebyrer.