Ansigtsruller er blevet brugt i århundreder af mange forskellige kulturer til at give huden en sund og ungdommelig glød. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan ansigtsruller virker, og hvordan du kan indarbejde dem i din skønhedsrutine.

Hvad er en ansigtsruller?

Ansigtsrullen er en håndholdt enhed, der kan bruges til at massere musklerne omkring ansigt og hals. Den består af to små kugler med en afstand på ca. 2-3cm fra hinanden, som er fastgjort med en metalstang eller et håndtag. Brugeren placerer sin hud mellem disse rullende kugler og trykker ned på dem, mens man bevæger den hen over huden, frem og tilbage.

Hvad er fordelene ved at bruge en ansigtsrulle?

Der er mange fordele ved at bruge en ansigtsrulle, blandt andet:

– Reduktion af hævelser og svulster omkring øjnene

– Toning og opstramning af huden

– Minimering af porer

– Reduktion af rynker og fine linjer

– Stimulering af cirkulationen for en sund glød

Hvordan skal jeg bruge en ansigtsrulle?

Der er nogle få ting, du skal være opmærksom på, når du bruger en ansigtsrulle:

– Sørg for, at din hud er ren og tør, før du bruger rolleren.

– Start med at rulle den hen over panden, og arbejd dig derefter ned til kinderne, hagen og halsen. Vær forsigtig, når du ruller omkring øjnene.

– Følg din kæbelinje op til øret og ned igen.

– Gør dette i fem minutter, to gange om dagen. Du kan bruge mere eller mindre tryk afhængigt af, hvor følsom din hud er. Det kan også hjælpe at påføre en olie af en art, før du begynder at rulle.

Hvilken en skal jeg købe?

Der findes mange forskellige slags ansigtsruller på markedet i dag, så det kan være svært at beslutte, hvilken der er den rigtige for dig. Er alle sammen lige gode? Det er der et klart og grundlæggende svar på: Nej. Der findes forskellige ansigtsrullere, som både varierer i udseende, brugervenligheden og effektiviteten.

Hvis du lige er begyndt, anbefaler vi en grundlæggende roller med to kugler. Den er overkommelig og nem at bruge. Mere avancerede rollere har forskellige former og størrelser af kugler samt ekstra funktioner som varme eller vibrationer. Hvis du er seriøs med ansigtsruller og planlægger at bruge dem regelmæssigt, foreslår vi, at du investerer i en af de mere avancerede versioner, som også er en af de dyreste.

Gør dine overvejelser

Vi kan anbefale, at du overvejer, hvor meget du vil bruge den. Hvis du er usikker på det, så prøv med en billig version, men hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, så find en, der kan leverer og love resultater. Hvor finder man lige det? Heldigvis kan man ty til andres anbefalinger om diverse ansigtrullere, de anbefalinger, test og guides er der mange, som har bearbejdet og gjort mere overskueligt med en liste af forskellige ansigtrullere, der er på det danske marked.

Vi kan trygt anbefale dig at besøge https://faceroller.dk/, hvor du kan købe unikke ansigtsrullere med krystaller. Krystaller som ametyst, rosakvarts og jade. Der er et vælg af forskellige ansigtsrullere med krystaller, nogle er endda med gua sha sten, som også har gode egenskaber i forbindelser med huden.