Kender du Semper børnemad

Semper er stiftet i 1939, og startede med at Ninni Kronberg fandt en metode, hvorpå man kunne tørre mælk til pulver. Siden hen har firmaet udviklet sig, og i dag er deres primære formål at lave børnemad, glutenfri produkter og modermælkserstatning. 

Alle produkter fra Semper er skabt i samarbejde med forskere, læger, ernæringseksperter og selvfølgelig kyndige smagsdommere. Det hele tager udgangspunkt i et ønske om, at alle har ret til god mad – derfor producerer de naturligt mad uden underlige tilsætningsstoffer. Dette kommer blandt andet også af ønsket om, at også børne og voksne med særlige mad- og næringsbehov skal være trygge ved at spise. 

Navnet Semper betyder ‘altid’ – og årsagen til dette navn, skyldes en vision om, at det altid kan blive lidt bedre. Så trods deres mere end 80 års erfaring, så sørger de stadig for hele tiden at holde sig opdateret, udvikle og forbedre sig. 

Semper er førende inden for glutenfrie produkter og børnemad i Norden. Deres hovedkontor ligger Sundbyberg, og derudover har de også nordiske kontorer, som ligger i Oslo, Helsingfors og i Valby. De har et produktionsanlæg i Göterne, hvor de laver grød, modermælkserstatning, vælling og glutenfri melmix. Derudover har de et bageri, som ligger i Falun, det er her, de bager alle deres glutenfri knækbrød.

 

Det kan være svært at passe det ind i hverdagen, hvis man har særlige madbehov og det kan være en stor hæmsko i hverdagen, derfor er det attraktivt, at firmaer som Semper gør det til deres vision at skabe produkter, hvor både voksne med særlige madbehov samt børn kan være med. Det er super vigtigt med udvikling her indenfor, så det bliver lettere at leve med. Deres mange glutenfri produkter gør hverdagen lidt sjovere, for de som ikke kan tåle gluten og ikke mindst lettere. Derudover er det lækkert, at man med tryghed kan give sit barn eller baby modermælkserstatning, grød eller eksempelvis vælling fra Semper børnemad, og være sikker på, at man ikke udsætter sit barn for unødige tilsætningsstoffer. Hvis du ikke allerede har været forbi Sempers hjemmeside, og se nogle af alle deres produkter, vil jeg varmt anbefale dig det.